page loader

Nieuws Podcast

Podcast #9: MBO ook gewoon studenten

Podcast #9: MBO ook gewoon studenten

Beluister de podcast!

MBO ook gewoon studenten

In Utrecht wordt er geen onderscheid meer gemaakt tussen mbo studenten en studenten van het hbo en wo. Een bijzondere mijlpijl voor mbo’ers. Hoe kijken jongeren naar de houding ten opzichte van het mbo? Om hier achter te komen gaan wij in deze podcast met jongeren in gesprek over het mbo. Want hoe denken jongeren nou eigenlijk over het mbo? Hoe zit het met lessen over geld op het mbo? Worden mbo’ers onderschat? Hoe kan het mbo aantrekkelijker worden gemaakt? Kortom, genoeg redenen om hier eens een goed gesprek over te voeren. Dit doen wij niet alleen, maar bespreken dit samen met jongeren. Zij staan er immers middenin! Deze week gaan Isa, Floris en Julia in gesprek met onderzoekster Renée van Boekel.

Hoe denken jongeren over het mbo?

We praten met jongeren over het mbo. Hoe zouden zij het liefst les willen krijgen over geld? Hoe zien zij zichzelf in de maatschappij? En hoe kunnen scholen, gemeenten en andere organisaties het mbo het beste profileren op bijvoorbeeld social media? Zoals je hoort, een podcast vol tips en tricks, persoonlijke verhalen en nog veel meer. Zeker het luisteren waard!

Heb je na het luisteren zelf een vraagstuk waarvan je de mening van ons panel wil horen? Ben je geinteresseerd in een workshop jongerencommunicatie kan Bureau Coen je op een andere manier helpen om in contact te komen met jongeren? Neem vooral contact met ons op! 

 

Benieuwd hoe jongeren denken over de feestdagen? Luister dan onze vorige podcast terug!