page loader

Nieuws Podcast

Podcast #8: Feestdagen Special

Podcast #8: Feestdagen Special

SPOTIFY BELUISTEREN

Feestdagen special


Jongeren en de feestdagen

De feestdagen staan voor de deur! Daarom gaan wij tijdens deze podcast met jongeren in gesprek over de feestdagen. Want hoe denken jongeren nou eigenlijk over de feestdagen? Draaien de feestdagen nog om het geloof? Hoe zit het met de sociale druk tijdens oud en nieuw? Kortom, genoeg redenen om hier eens een goed gesprek over te voeren. Dit doen wij niet alleen, maar bespreken dit samen met jongeren. Zij staan er immers midden in! Deze week gaan Tikvah, Floris en Diana in gesprek met onderzoekster Renée van Boekel.

Hoe denken jongeren over de feestdagen?

We praten met jongeren over de feestdagen. Hoe zouden zij de feestdagen vormgeven in de ideale situatie? Hoe gaan ze om met familieverplichtingen? En hoe kunnen scholen, gemeenten en andere organisaties de druk wegnemen bij jongeren tijdens de feestdagen? Zoals je hoort, een podcast vol tips en tricks, persoonlijke verhalen en nog veel meer. Zeker het luisteren waard!

Heb je na het luisteren zelf een vraagstuk waarvan je de mening van ons panel wil horen? Ben je geinteresseerd in een workshop jongerencommunicatie kan Bureau Coen je op een andere manier helpen om in contact te komen met jongeren? Neem vooral contact met ons op Benieuwd wat jongeren vinden van mentale gezondheid rondom corona? Luister dan onze vorige podcast terug!

 

Neem contact op met Henny