page loader

Profilering

Wie zijn wij?

Wij zijn Bureau Coen, hét jongerencommunicatiebureau in Nederland. Je vindt ons midden tussen de jongeren. Als specialist in kids- en jongerencommunicatie werken we voor opdrachtgevers in heel Nederland.

Hoe kun je jongeren bereiken?

Elke branche of sector heeft op zijn eigen manier te maken met jongeren en elke groep jongeren is uniek. Bij Bureau Coen praten we daarom niet óver jongeren, maar mét jongeren. Daardoor weten we precies wat er echt speelt. We doen geen aannames over de mening van jongeren maar we gaan met ze in gesprek. Zo halen we boven tafel wat ze écht vinden.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit dé manier is om oplossingen te vinden die jongeren aanspreken en waar ze iets mee kunnen. De wereld verandert, dus de behoeften van jongeren veranderen ook. Daarom leunen we niet alleen op de kennis die we het afgelopen decennium hebben opgedaan, maar blijven we vooral onderzoeken. Zo komen we keer op keer met oplossingen die het verschil maken.

Jongerenspecialist op alle gebieden

Coen Jongerencommunicatie is ontstaan vanuit reclamebureau Beeldenstorm. We kunnen daarom begeleiden bij het hele traject: van onderzoek en strategievorming tot conceptualisering en de ontwikkeling van middelen. Afhankelijk van de wensen van de klant begeleiden we het traject van A tot Z, of voeren we alleen onderzoeks-, strategie-, communicatie- of grafische werkzaamheden uit. We hebben op alle fronten jongerenspecialisten in huis. Zij zorgen ervoor dat de projecten aansluiten bij de wensen en behoeften van jongeren.

WIL JE WETEN HOE JE JONGEREN ÉCHT BEREIKT EN ACTIVEERT? NEEM DAN CONTACT OP