page loader

Nieuws Podcast

Podcast #7: Jongeren en mentale gezondheid tijdens corona

Podcast #7: Jongeren en mentale gezondheid tijdens corona

SPOTIFY BELUISTEREN

Jongeren en mentale gezondheid

De afgelopen tijd is het onderwerp mentale gezondheid steeds belangrijker geworden. Tijdens de coronapandemie waren veel jongeren aangewezen op zichzelf. Ze kampten steeds vaker met problemen wat betreft mentaal welzijn. Hoe kijken jongeren tegen dit onderwerp aan? Wordt er genoeg aandacht aan dit onderwerp besteed op school? En vinden ze dat de begeleiding rond dit thema voldoende is? Kortom, genoeg redenen om hier eens een goed gesprek over te voeren. 

Dit doen wij niet alleen, maar bespreken dit samen met jongeren. Zij staan er immers midden in! Deze week gaan Chinouk, Floor en Asaiah in gesprek met onderzoekster Renée van Boekel. 

Hoe denken jongeren over mentale gezondheid?

We praten met jongeren over mentale gezondheid. Hebben zij het gevoel dat hier genoeg over gepraat wordt? Weten zij waar ze hulp moeten zoeken wanneer ze kampen met problemen? En wat kunnen scholen en andere instanties die hier mee bezig zijn, doen om jongeren de hulp te bieden die ze nodig hebben? Zoals je hoort, een podcast vol tips en tricks, persoonlijke verhalen en nog veel meer. Zeker het luisteren waard!

Stel jouw eigen vraag

Heb je na het luisteren zelf een vraagstuk waarvan je de mening van ons panel wil horen? Ben je geïnteresseerd in een workshop jongerencommunicatie óf kan Bureau Coen je op een andere manier helpen om in contact te komen met jongeren? Neem vooral contact met ons op

Benieuwd wat jongeren enthousiasmeert om te gaan stemmen tijdens de verkiezingen? Luister dan onze vorige podcast terug!

Neem contact op met Henny