page loader

Nieuws Podcast

Podcast #11: Werken en bijbanen

Podcast #11: Werken en bijbanen

Beluister de podcast!

Jongeren en werk

De zomer komt eraan en jongeren gaan spontaan op zoek naar een bijbaan. Daarom gaan wij in deze podcast met jongeren in gesprek over een bijbaan. Want wat zoeken zij in een bijbaan? En vinden zij het nou echt zo belangrijk om zo snel en gemakkelijk mogelijk geld te verdienen? De jongeren geven hun ongezouten mening en nemen ons mee in hun belevingswereld.
Dit doen wij niet alleen, maar bespreken dit samen met jongeren. Zij staan er immers middenin! Deze week gaan Vera, Madelon en Ilse in gesprek met onderzoekster Renée van Boekel.

Hoe denken jongeren over een bijbaan

De jongeren vertellen ons over hun kijk naar een bijbaan. Is geld of een leukere tijd belangrijker? Wat vinden zij ervan dat vrouwen minder vaak parttime werken? Wat zijn populaire baantjes onder jongeren? De antwoorden van de jongeren vliegen je om de oren. Dit is een podcast vol met tips en tricks, persoonlijke verhalen en nog veel meer. Zeker het luisteren waard!

Stel jouw eigen vraag

Heb je na het luisteren zelf een vraagstuk waarvan je de mening van ons panel wil horen? Ben je geïnteresseerd in een workshop jongerencommunicatie óf kan Bureau Coen je op een andere manier helpen om in contact te komen met jongeren? Neem vooral contact met ons op. Benieuwd naar hoe jongeren denken over drugs? Luister dan onze vorige podcast terug!