page loader

Nieuws Podcast

Podcast #10: Drugs en Jongeren

Podcast #10: Drugs en Jongeren

Beluister de podcast!

Het wordt lekkerder weer en dat betekent dat het festivalseizoen er weer aankomt. Voor sommige jongeren betekent dat ook dat er (meer) drugs gebruikt wordt. Daarom gaan wij tijdens deze podcast met jongeren in gesprek over drugs. Want hoe denken jongeren nou eigenlijk over drugs? Worden drugs steeds aantrekkelijker? Hoe ervaren zij drugsgebruik in het openbaar? Hoe zit het met de sociale druk? Kortom, genoeg redenen om hier eens een goed gesprek over te voeren. 

Dit doen wij niet alleen, maar bespreken dit samen met jongeren. Zij staan er immers middenin! Deze week gaan Isa, Tim en Foppe in gesprek met onderzoekster Renée van Boekel.

Hoe denken jongeren over drugs?

We praten met jongeren over drugsgebruik. Heeft corona voor een toename van drugsgebruik gezorgd? Hoe normaal zijn drugs? En hoe kunnen scholen, gemeenten en andere organisaties campagnes tegen drugs het beste vormgeven? Zoals je hoort, een podcast vol tips en tricks, persoonlijke verhalen en nog veel meer. Zeker het luisteren waard!

Stel jouw eigen vraag

Heb je na het luisteren zelf een vraagstuk waarvan je de mening van ons panel wil horen? Ben je geïnteresseerd in een workshop jongerencommunicatie óf kan Bureau Coen je op een andere manier helpen om in contact te komen met jongeren? Neem vooral contact met ons op.

Benieuwd naar hoe jongeren denken over het mbo? Luister dan onze vorige podcast terug!