page loader

Nieuws Podcast

Podcast #12: Uitgaan en feesten

Podcast #12: Uitgaan en feesten

Beluister de podcast!

Jongeren en feesten

Feesten, hier zijn vele jongeren in het weekend te vinden. Het is voor jongeren één van hun favoriete bezigheden. Daarom gaan wij tijdens deze podcast met jongeren in gesprek over uitgaan. Want welke ervaringen hebben jongeren met uitgaan? Hoe kijken jongeren naar alcohol? En weten jongeren nog wel hoe ze moeten uitgaan? De jongeren geven hun ongezouten mening en nemen ons mee in hun belevingswereld.

Dit doen wij niet alleen, maar bespreken dit samen met jongeren. Zij staan er immers middenin! Deze week gaan Abony, Esmay en Julia in gesprek met onderzoekster Renée van Boekel.

Hoe denken jongeren over feesten?

De jongeren vertellen ons over hun kijk op feesten. Wordt uitgaan tegenwoordig steeds duurder? Wat vinden zij van introductieweken? Doen zij ook weleens aan ‘icen’? De antwoorden van de jongeren vliegen je om de oren. Dit is een podcast vol met tips en tricks, persoonlijke verhalen en nog veel meer. Zeker het luisteren waard!

Stel jouw eigen vraag

Heb je na het luisteren zelf een vraagstuk waarvan je de mening van ons panel wil horen? Ben je geïnteresseerd in een workshop jongerencommunicatie óf kan Bureau Coen je op een andere manier helpen om in contact te komen met jongeren? Neem vooral contact met ons op. Benieuwd naar hoe jongeren denken over een bijbaan? Luister dan onze vorige podcast terug!