page loader

Nieuws Nieuws

Bureau Coen sponsorde het LLO Congres

Bureau Coen sponsorde het LLO Congres

Op donderdag 20 juni vond het Leven Lang Ontwikkelen Congres plaats in de Verkadefabriek in Den Bosch. Een leven lang ontwikkelen is hét grote horrorbeeld van studenten en studiekiezers. Hier ligt een enorme uitdaging. 

Tijdens het congres werd de bezoeker op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Leven Lang Ontwikkelen. Als sponsor droeg Coen Jongerencommunicatie zijn steentje bij door samen met het Koning Willem 1 College uit te leggen hoe de jongeren kijken naar een leven lang ontwikkelen (spoiler: niet positief).

ADVIES LEVEN LANG ONTWIKKELEN

Hoe ga je om met een onderwerp als Leven Lang Ontwikkelen? Of met een ander onderwerp waarvan je weet dat jongeren in eerste instantie niet enthousiast worden? Coen Jongerencommunicatie is al meer dan 15 jaar de specialist op het gebied van jongerencommunicatie. Wij helpen scholen door het hele land met onder andere:

Hoe doen we dit?

Met praktische adviezen, duidelijke handvaten en klare taal. Zo weet je zeker dat jouw communicatie aansluit bij de wensen en behoeften van jongeren.

Wil jij ook zorgen dat leven lang ontwikkelen geen showstopper aan de voorkant wordt, maar juist een succes?

Neem contact op met Henny