page loader

Nieuws Nieuws

Meld je aan voor ons jongerenpool

Meld je aan voor ons jongerenpool

Zin om gemakkelijk wat bij te verdienen? Kom dan bij het Coen Jongerenpanel. Bij ons jongerenpanel neem je deel aan verschillende onderzoeksessies. Je beantwoordt vragenlijsten, geeft jouw mening of laat ons weten hoe jij over bepaalde onderwerpen denkt.

Deze sessies leveren je punten en dus uiteindelijk geld op! Benieuwd hoe dit te werk gaat en of dit iets is voor jou, lees dan snel verder.

 

Ons jongerenpanel

Bureau Coen vind je midden tussen de jongeren. Wij praten niet óver jongeren maar mét jongeren. Dit doen wij met de jongeren in ons jongerenpanel. Wanneer je deel uitmaakt van ons panel zal je oproepjes krijgen om mee te doen aan bijvoorbeeld co-creaties, de podcast of een mysteryshopper opdracht. Het enige wat je hoeft te doen is de mening geven!

 

Wat houden sessies in?

Tijdens sessies is het belangrijk dat je je mening geeft. Tijdens een co-creatie worden vragen gesteld over een bepaald onderwerp. Er worden dilemma’s gegeven of gevraagd of je heel simpel je eigen design wil maken van bijvoorbeeld een poster. Tijdens een mysteryshopper opdracht ga jij ‘undercover’ naar bijvoorbeeld een open dag. Tijdens deze dag ga jij alle onderdelen beoordelen aan de hand van vragen. Ook kan je deelnemen aan onze podcast en zal jouw stem te horen zijn op Spotify als je dat wil!

 

Hoe gaat het jongerenpanel te werk?

Wanneer je je aanmeldt voor ons jongerenpanel word je lid van de whatsappgroep. In deze groep worden vragen gesteld en oproepjes gestuurd. Wij werken met een puntensysteem. Het meedoen aan sessies levert je punten op. Ook door andere uit te nodigen voor ons panel verdien jij punten. Met deze punten spaar je uiteindelijk voor een extraatje.

 

Spelregels voor panelleden:

 

Hoe vaak moet ik meedoen en hoeveel tijd kost het?

Je bepaalt zelf hoe vaak je meedoet met onderzoeken. Als je tijd en zin hebt kun je meedoen. Heb je het druk met andere dingen of spreekt het onderwerp je niet aan? Dan hoef je niet mee te doen.

Het verschilt per onderzoek hoe lang het duurt. Voor een co-creatiesessie ben je vaak 1 tot 1,5 uur kwijt. Hier krijg je als bedankje dan ook extra voor betaald. Andere enquêtes of vragen duren 5 minuten en hiervoor verdien je punten.

Hopelijk zien we je snel tijdens een van onze sessies!

Ben jij enthousiast geworden? Meld je dan snel aan voor ons jongerenpanel!

ONS JONGERENPANEL

Meld je aan