page loader

Trainingen

Jongeren in het wild

Jongeren in het wild

Wat beweegt jongeren? Hoe zitten ze in het onderwerp? Wat zijn hun wensen en behoeften? Hoe benader je ze? Dát zijn vragen die belangrijk zijn. Pas als je weet wat jongeren beweegt, dan kun je gericht jongeren gaan activeren. Eerst de boodschap, dan het kanaal.

Onze workshopleider neemt je mee in de belevingswereld van jongeren. Tijdens deze workshop duik je op een luchtige manier de belevingswereld van jongeren in. We laten aan de hand van herkenbare voorbeelden zien hoe jongeren naar de wereld kijken. Hoe denkt deze generatie ten opzichte van andere generaties, en hoe kun je hier je communicatie op aanpassen?

Niet alleen wij laten ons licht hierover schijnen, we nemen ook twee jongeren mee die hun kijk op de zaak geven. Natuurlijk willen zij ook naar jullie middelen kijken en naar jullie ideeën luisteren. Ze adviseren jullie graag om jullie communicatie naar een hoger, of moeten we zeggen: jonger, niveau te tillen.  

Na de workshop begrijp je wat jongeren nodig hebben en ben je op de hoogte van de do’s en don’ts op het gebied van jongerencommunicatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!