page loader

Trainingen

Jongeren en goede beeldvorming

Jongeren en goede beeldvorming

Tegenwoordig heb je met jongeren te maken met een like- en swipegeneratie. Ziet jouw uiting of huisstijl er niet aantrekkelijk uit? Dan is de kans groot dat jongeren je wegswipen nog voor ze een letter gelezen hebben. Terwijl je verhaal misschien heel goed kan zijn. Hoe zorg je ervoor dat jongeren je wél een kans geven? Dat leggen we uit tijdens de workshop 'jongeren en goede beeldvorming'.

De jongeren van tegenwoordig zijn opgegroeid in een digitale wereld en zijn van jongs af aan getraind om te bekijken wat ze leuk vinden en te filteren op wat hen niet interessant lijkt. Daarom is het belangrijk om in je uitstraling, fotografie, campagnebeeld of website aansluiting te vinden bij de do's en don'ts van jongeren. 

Tijdens deze workshop nemen we je mee door alle basics op het gebied van goede beeldvorming. We leggen niet alleen uit hoe jongeren hiernaar kijken, maar maken ook het vergelijk met andere generaties en hún behoeftes.

Hoe bouw je een goede poster op? Hoe zien goede foto's eruit? Met welke kleuren maak je jongeren blij? Welke buttons mogen niet missen op een goede website? Hoe ziet de perfecte social mediacampagne eruit? Op deze en andere vragen krijg je antwoord.

Natuurlijk gaan we ook zelf aan de slag met het maken van een uiting gericht op jongeren. Lekker hands-on dus!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!