TEAM


André Merlijn

Directeur / Strateeg


André Merlijn is de eerste die je te spreken krijgt als je met een probleem zit. We hebben het hier dan over marketing & communicatie vraagstukken gericht op jeugd. Als strateeg komt hij graag tot de kern. Zijn verantwoordelijkheid is dat Coen originele en creatieve oplossingen oplevert die jongeren wél accepteren. Dankzij zijn jarenlange ervaring als marketeer, weet hij bedrijven succesvol te positioneren en hun toegevoegde waarde in de communicatie door te vertalen.
Email Andre Merlijn

PIETER VAN RIJNBACH

Directeur / Art Director


Als Art Director en eindverantwoordelijke houdt Pieter de concepten scherp in het oog. zodat de behoeften van de klant vertaald worden in heldere vormgeving en er boven verwachting uitzien. Daarnaast illustreert en schetst hij ook ontwerpen uit de losse pols.
Email Pieter van Rijnbach

Jeroen Uitdenbogaard

Conceptontwikkelaar


Jeroen laat zich door alles inspireren. Hij weet wat er speelt op het gebied van vormgeving, evenementen, mode, festivals, websites en blogs. Een trendwatcher pur sang die nooit de deur uitgaat zonder zijn Iphone en camera. Met zijn gevoel voor stijl, sfeer en beleving weet hij concepten steeds weer de juiste uitstraling te geven.
Email Jeroen Uitdenbogaard

Henny de Leeuw

Accountmanager


Er zijn maar weinig mensen die nee zeggen tegen Henny, onze energieke en enthousiaste accountmanager. En dat is nu ook precies de reden waarom Henny zorgt voor nieuwe klanten van Bureau Coen. Verder onderhoudt ze contacten met onze relaties. Niet alleen omdat dit commercieel handig is, maar ook omdat ze gewoon benieuwd is waar jouw bedrijf mee bezig is.
Email Henny de Leeuw

Jamie Lee Nass

Officemanager


Als je ons belt krijg je vast en zeker Jamie Lee aan de lijn. Jamie Lee is onze spin in het web. Zij bewaart het overzicht, is kampioen ‘checklist’ en regelt planningen, agenda’s, briefings e.d. binnen een handomdraai.
Ze zorgt ervoor dat ieder project vlekkeloos verloopt en ze houdt de opdrachtgever op de hoogte van de stand van zaken. Ook met al je vragen kan je bij haar terecht. En, in het uitzonderlijke geval dat ze zelf het antwoord niet weet, ze zorgt er wel voor dat ze er achter komt!
Email Jamie Lee Nass

Marian Kok

Boekhoudster


Marian is onze boekhoudster die op een makkelijke manier en tot in de puntjes het financiële gedeelte voor haar rekening neemt. Heb je een vraag over een betaling of factuur neem dan gerust contact met haar op.
Email Marian Kok

Mark van der Bent

Onderzoeker


Als onderzoeker is Mark verantwoordelijk voor de inhoudelijke voorbereiding en uitvoering van onderzoeken. Hij gaat op zoek naar de kern van het vraagstuk om vervolgens te zoeken naar de juiste oplossing die past en aansluit bij de doelgroep waar het om draait. Daarna vertaalt hij dit naar concrete aanbevelingen en adviezen waarmee doelgroepen kunnen worden geactiveerd.
Email Mark van der Bent

COEN WERKT GRAAG SAMEN MET:


Sanne Heymann

Content writer


Van persbericht tot Facebook post. Sanne vertaalt alle ideeën van Coen in heldere, pakkende teksten. En als ze niet bezig is met schrijven, dan draagt ze ook graag haar steentje bij als creatieve sparringspartner of staat ze voor de camera te presenteren.
Email Sanne Heymann

Robèrt Guérain

Illustrator/sneltekenaar

Met stift en potlood tovert Robèrt jouw gedachten, een strategie of een customer journey in een handomdraai op papier terwijl je praat. Daarnaast denkt Robèrt met je mee en kan je ontzettend met hem lachen.